Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cezar Preda, omul PNL în Comisia SRI, reacție la închiderea Colegiului Național de Informații: Trebuia închisă Academia Oamenilor de Ştiinţă (VIDEO)

Cezar preda

Deputatul PNL Cezar Preda, membru în Comisia de control a activităţii SRI, reacţionează la informaţia că SRI urmează să închidă Colegiul Naţional de Informaţii şi să-i retragă diploma ministrului Eugen Teodorovici, cel care a declarat acum câteva luni că a primit o diplomă fără să meargă la cursuri. Preda, el însuşi deţinător al unei diplome de la CNI, afirmă că a fost la cursuri şi că instituţia de învăţământ era una utilă.

"Bineînțeles că am fost, bineînțeles că m-am dus acolo, bineînțeles că am dat examen de admitere, bineînțeles că am fost la cursuri. Nu am fost la toate, că nu am putut, dar la finalizare am fost. Dar nu sunt singurul. Cred că sunt sute de politicieni sau oameni din zona politică, ca să mă refer doar la ăia, că acolo eu am văzut colegi din toate instituțiile publice, din MApN, din Guvernul României, oameni care se calificau prin ceea ce înseamnă curicula necesară pentru a participa la asemenea cursuri", a declarat Cezar Preda.

Vezi şi: SURPRINZĂTOR: De ce are cafeaua efect de laxativ

Cezar Preda susţine că închiderea CNI este o pierdere, iar închiderea Academia de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale ar fi fost mai utilă. "Nu pot să evaluez eu pierderea. Din punctul meu de vedere, această formare pe care o are un om în ceea ce privește rolul Serviciului era necesară. Nu m-a întrebat nimeni nici când s-a deschis, nici când s-a închis. Așa cum nu m-a întrebat nimeni când s-a făcut Academia aia a oamenilor mari care primesc o rentă nemeritată. Cred că mai curând ar fi trebuit să fie închisă acea Academie care mănâncă foarte mulți bani de la Bugetul României absolut nemeritat", a mai precizat Preda.

"Eu cred că singurul om care a primit o diplomă nemeritată este domnul Eugen Teodorovici. Sper să nu fie singura diplomă pe care domnul Teodorovici a primit-o nemeritat", a mai afirmat deputatul PNL.

Vezi şi: NU ignora aceste simptome: Semnele care îți arată că ai probleme cu bila .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.