Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR a ridicat limitarea de viteză

cfr

CFR a ridicat, la ora 9.55, limitarea de viteză pe relaţia Ciulniţa - Dragoş Vodă, impusă sâmbătă din cauza rafalelor puternice de vânt, potrivit unui comunicat al companiei, potrivit Agerpres.

Reamintim că CFR a introdus, sâmbătă, o limitare de viteză, de 30 de km/h, pe relaţia Ciulniţa - Dragoş Vodă din cauza rafalelor puternice de vânt.

Citește și: Distrigaz Sud face PUBLICE cauzele INCREDIBILE de la care a izbucnit incendiul care a distrus cinci apartamente

"Din cauza rafalelor puternice de vânt, în urma cărora există riscul ca firele de contact să se rupă, pe relaţia Ciulniţa - Dragoş Vodă a fost introdusă o limitare de viteză de 30 km/h. Restricţia a fost solicitată de personalul de specialitate al SC Electrificare CFR. Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii normale de trafic pe restul reţelei", se spune în comunicat. 

Conform unei informări meteorologice emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în perioada 22 noiembrie, ora 11:00 - 23 noiembrie, ora 10:00, vor avea loc intensificări temporare ale vântului, cu precădere în cele sudice, unde pe arii restrânse vor fi viteze de 55...65 km/h.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.