Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Călători: Circulaţia trenurilor pe relaţia Poiana Ilvei-Ilva Mică a fost reluată. Restricţii de viteză pe alte două segmente

stirileprotv.ro
tren cfr

Circulaţia trenurilor cu tracţiune electrică pe tronsonul feroviar Poiana Ilvei - Ilva Mică s-a reluat, însă pe segmentele Ilva Mică - Poiana Ilvei şi Lunca Ilvei - Coşna traficul de desfăşoară cu restricţii de viteză, informează, duminică, CFR Călători.

"Începând cu ora 14:55 s-a reluat circulaţia trenurilor cu tracţiune electrică pe segmentul feroviar Poiana Ilvei - Ilva Mică şi se circulă cu restricţii de viteză pe segmentele Ilva Mică - Poiana Ilvei şi Lunca Ilvei - Coşna, ceea ce generează întârzieri în circulaţia trenurilor de călători. În acest context, sunt posibile şi alte întârzieri indirecte în circulaţie, iar personalul de tren din aceste garnituri oferă asistenţă călătorilor pentru realizarea legăturilor cu alte trenuri", notează sursa citată.

CFR Călători anunţa duminică dimineaţa că, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, au fost căderi de copaci pe liniile de cale ferată, ceea ce a generat întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică sau a circulaţiei pe segmentele feroviare Leşu Ilvei - Ilva Mică şi Poarta - Slatina Timiş, afectate de avertizarea meteo Cod galben, potrivit Agerpres.

În zonele unde este necesar, CFR Călători a pus operativ la dispoziţia CFR SA locomotive Diesel pentru deblocarea circulaţiei. "Toate măsurile operative care se iau au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă", a precizat compania feroviară într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.