Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj a desființat Academica Clinceni, scor 4-1: Ilfovenii au rămas în zece oameni după un fault de la spate a lui Răuță

www.a1.ro
Craiova CFR Cluj Hoban

CFR Cluj nu i-a dat nicio șansă echipei nou-promovate, Academica Clinceni. Pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, băieții lui Dan Petrescu au punctat de patru ori în poarta apărată de Calancea. A fost 4-1, iar campioana României a înregistrat prima victorie în noul sezon, potrivit Mediafax.

CFR a deschis scorul în minutul 11. Cestor a punctat în meciul de debut. Păun i-a aşezat perfect mingea pe cap dintr-o lovitură liberă executată de pe stânga terenului. Patru minute mai târziu, Păun a trimis în careu din corner, Itu a prelungit la a doua bară, iar Costache a dublat avantajul clujenilor. În minutele de prelungire ale primei reprize, CFR a marcat din nou. Acelaşi Păun a executat de pe stânga un corner, care a ajuns la Andrei Mureşan, a recentrat în faţa careului, iar Itu a înscris cu dreptul.

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români

În minutul 58, Academica Clinceni a rămas în 10 oameni. Răuţă a văzut al doilea galben pentru un fault din spate asupra lui Rondon.

În minutul 72, Luis Aurelio a dus scorul la 4-0 pentru CFR, dar rezultatul final a fost stabilit de echipa gazdă. Academica Clinceni a punctat pe final de meci. Dobrescu a înscris golul de onoare al ilfovenilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.