Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul CFR Cluj face precizări de ultimă oră despre starea de sănătate a finanțatorului: 'Ioan Varga este într-o stare stabilă și comunicăm'

https://www.telekomsport.ro/
nelutu varga

CFR Cluj susține că finanțatorul clubului Ioan Varga este într-o stare stabilă și păstrează legătura cu acesta. Potrivit clubului, Varga le-a transmit jucătorilor că le ține pumnii în meciul cu Rapid București din această seară.

„Ca urmare a ultimelor informații răspândite în mass-media cu privire la starea de sănătate a domnului Varga, dorim să vă informăm următoarele: suntem extrem de dezamăgiți de felul în care se răspândesc informațiile false. Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm și ne-a transmis că este alături de noi și ne ține pumnii la meciul din această seară. Îi dorim însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi”, au precizat reprezentanții CFR Cluj.

Finanțatorul CFR a avut probleme de sănătate după ce clubul a pierdut cu Pyunik Erevan. Clujenii au fost eliminați și joacă în Conference League, iar în acest fel au pierdut sume considerabile de bani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.