Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj va transfera cel puțin 9 jucători în această vară

Inquam Photos / Manases Sandor
CFR CLuj campioana campionat

Campioana României este prima echipă din Liga 1 Betano care se va reuni. Duminică, 9 iunie, jucătorii de la CFR Cluj se vor reîntâlni după scurta vacanța pentru a relua pregătirile pentru sezonul următor, potrivit Mediafax.

În lotul pregătit de tehnicianul Dan Petrescu vor ajunge luni, 10 iunie, patru fotbaliști noi. Aceștia nu sunt singurele noutăți de la gruparea din Gruia.

"Sunt destul de mulțumit de achiziții! Au venit patru jucători, care or să fie la antrenament luni... Sper, 90% totul e rezolvat. Cine sunt? O să-i vedeți luni. După care, vor mai veni încă trei jucători, pe parcurs, în cantonament. Eu vorbesc aici de seniori, nu de U21! După care va trebui să transferăm și doi jucători U21, pe care nu i-am găsit.

Citește și: Daniel Ghiţă a avut din nou un mesaj acid pentru Cătălin Moroșanu

Cu seniorii ne-am înțeles, mai sunt niște lucruri de pus la punct", a spus Dan Petrescu, la revenirea în țară, după vacanța din Dubai.

Luis Aurelio (30 de ani), mijlocaș central, și atacantul Mario Rondon (33 de ani), amândoi de la Gaz Metan, alături de fundașul central Andrei Burcă (26 de ani) de la FC Botoșani vor ajunge la CFR Cluj.

Marți, 11 iunie, Dan Petrescu și băieții săi vor pleca în primul stagiu de pregătire în localitatea Windischgarsten, din Austria, până pe 30 iunie, unde vor avea cinci meciuri amicale.

CFR Cluj va debuta oficial, în noul sezon, pe 9 sau 10 iulie, atunci când va juca în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României își va afla adversara pe 18 iunie, atunci când va avea loc tragerea la sorți. Echipa pregătită de Dan Petrescu nu este cap de serie în primul tur preliminar. Ardelenii sunt obligați să joace opt meciuri pentru a ajunge în grupele celei mai tari competiții intercluburi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.