Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Charlotte Casiraghi, fiica prinţesei Caroline de Monaco, însărcinată cu al doilea copil

newsmedio.com
Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi, fiica cea mare a prinţesei Caroline de Monaco, este însărcinată cu cel de-al doilea ei copil, care se va naște în septembrie, potrivit people.com, scrie Mediafax.

Acesta este primul copil al ei cu logodnicul său, Dimitri Rassam, fiul celebrei actrițe franceze Carole Bouquet.

Charlotte Casiraghi, în vârstă de 31 de ani, s-a logodit cu Rassam în luna martie, în timp ce se aflau în vacanță în Austria. Nu se cunoaște data nunții, dar surse apropiate cuplului spun că ar putea avea loc luna aceasta.

Charlotte mai are un băiețel, născut în 2013, dintr-o relaţie cu actorul francez de comedie Gad Elmaleh.

Bebelușul va fi al șaptelea nepot pentru prințesa Caroline, în vârstă de 62 de ani. Caroline de Monaco a devenit de două ori bunică anul acesta, după ce Tatiana Santo Domingo, soția lui Andrea Casiraghi, fiul ei mai mare, a născut al treilea copil al cuplului, în aprilie, iar Pierre Casiraghi, fiul ei mai mic, căsătorit cu Beatrice Borromeo, a devenit tată pentru a doua oară, în mai.

Citește și: Vara la MNAC: Ateliere de artă, tururi ghidate și concerte nocturne

Charlotte Casiraghi şi-a făcut debutul în lumea modei pozând pentru coperta ediţiei franceze a revistei Vogue, în septembrie 2011. Charlotte Casiraghi provine dintr-o familie ale cărei reprezentante au cochetat de-a lungul anilor cu moda. Astfel, atât bunica ei, prinţesa Grace de Monaco, cât şi mama ei, prinţesa Caroline de Hanovra, au apărut de multe ori pe copertele revistelor de modă.

A 11-a în ordinea succesiunii la tronul monegasc, fiica omului de afaceri italian Stefano Casiraghi, decedat în 1990, în timpul unei competiţii nautice, Charlotte Casiraghi, ale cărei trăsături seamănă foarte mult cu cele ale mamei sale, Caroline, şi cu cele ale bunicii sale, Grace, nu posedă titlul de prinţesă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.