Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chelsea este gata să plătească 80 de milioane de euro pentru portarul Kepa Arrizabalaga

www.sport.ro
Chelsea

Cu Thibaut Courtois absent de la antrenamente şi foarte aproape de un transfer la Real Madrid, Chelsea se orientează spre un portar tânăr, de viitor, iar Roman Abramovich e gata să plătească o sumă fabuloasă în schimbul lui Kepa Arrizabalaga (23 de ani), goalkeeper-ul lui Athletic Bilbao, scrie Mediafax.

Real Madrid a fost de acord să-l împrumute pe Mateo Kovacic la Chelsea, iar transferul lui Courtois e iminent în aceste zile. Şi, cum Premier League bate la uşă, e rândul albaştrilor să facă o mutare. Una costisitoare, care l-ar putea pune pe Kepa peste Allisonn Becker în topul celor mai scumpi portari din istorie.

Cum Athletic Bilbao nu negociază pentru transferurile jucătorilor săi, Abramovich e gata să plătească clauza de reziliere a lui Kepa, care se ridică la nu mai puţin de 80 de milioane de euro, cu cinci milioane mai mult decât a plătit Liverpool pentru Allison.

Citește și: Real Madrid vrea să o dea în judecată pe Inter Milano

În cazul în care nu-l va lua pe Kepa, Sarri îl are drept principală variantă pe Jack Butland, portarul de 23 de ani al lui Stoke.

În vârstă de 23 de ani, Kepa a crescut la Bilbao şi a debutat pentru echipa lui Cristi Ganea în 2016. De atunci, a avut evoluţii apreciate, a prins naţionala Spaniei şi s-a transformat într-o ţintă pentru Real Madrid, care a făcut tot posibilul pentru a-l transfera în iarnă. Atunci, însă, şefii lui Bilbao l-au convins să semneze prelungirea contractului şi i-au pus o clauză de reziliere de 80 de milioane de euro.

20.000.000 de euro e cota de piaţă a lui Kepa Arrizabalaga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.