Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chelsea se teme că nu va putea conta pe jucătorii nevaccinaţi în meciul cu Lille, din deplasare. Situația este la fel și pentru Real Madrid

sportsgrindentertainment.com
Chelsea

UEFA a anunţat, joi, că restricţiile în vigoare în fiecare dintre ţările europene se vor aplica "în principiu" pentru echipele vizitatoare din Liga Campionilor, informează lequipe.fr, citat de news.ro.

Chelsea, care trebuie să se deplaseze la Lille, la 16 martie, ar putea fi sancţionată de introducerea certificatului de vaccinare în Franţa.

Potrivit presei engleze, Chelsea se teme că nu va putea conta pe jucătorii nevaccinaţi la a doua manşă din optimile Ligii Campionilor de la Lille.

Adoptarea în Franţa a certificatului de vaccinare, a cărui implementare nu a fost încă făcută, ar trebui să oblige sportivii profesionişti să prezinte o schemă completă de vaccinare pentru accesul pe stadioane şi în săli de sport.

Situaţia este valabilă şi în cazul celor de la Real Madrid. Liderul din LaLiga se deplasează la 15 februarie la Paris, pentru manşa I a optimilor competiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.