Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cherecheş, primar votat în arest: 'O ţară amputată din punct de vedere moral'/ VIDEO

catalin chereches

Cătălin Cherecheş, primarul suspendat al municipiului Baia Mare, a obţinut un nou mandat, fiind votat de 70% dintre cetăţenii prezenţia la urne, chiar dacă edilul se află din 28 aprilie aprilie în arest preventiv în dosarul în care DNA îl acuză de luare de mită în firmă continuată. Cherecheş a acordat un interviu în arest, în care vorbeşte despre victoria care a surprins întreaga ţară şi despre planurile pentru noul mandat.

"Având în vedere situația creată de unii, care pentru mine nu e simplă ca și om, mi-au făcut o mare bucurie, dar pe de altă parte băimărenii într-un fel mi-au redat libertatea, pentru că nici mintea mea, nici sufletul meu nu pot fi îngrădite de către nimeni. Merg înainte cu toată puterea, pentru că puterea mea vine de la oameni, de la băimăreni, şi vine de la Dumnezeu. Nu pot să-i dezamăgesc. Merg înainte cu tot curajul, peste toate nedreptăţile, peste toate maşinaţiunile, peste toate mizeriile care se întâmplă într-o ţară amputată din punct de vedere moral. Am toată încrederea în justiţie, dar justiţia înseamnă instanţe, nu altceva. Am încredere în oameni şi în Dumnezeu", afirmă Cătălin Cherecheş în interviul acordat actualmm.ro.

Vezi şi: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016: Noii primari ai municipiilor reședință de județ/ HARTĂ

Primarul a făcut apel la adversarii politici să colaboreze pentru binele municipiului şi a enumerat câteva obiective: Baia Mare - metropolă de 200.000 de locuitori, atragerea înapoi în oraş a tinerilor băimăreni plecaţi la studii, creşterea natalităţii.

"Le mulțumesc jurnaliștilor și oamenilor politici care au exprimat diverse opinii ieri, după terminarea votului, inclusiv fostului președinte Traian Băsescu, le mulțumesc și celorlalți care știu ce înseamnă să fii neîndreptățit, pentru că suntem într-o țară care încet încet se așază și se așază și cu astfel de lucruri care nu întotdeauna sunt ortodoxe. Întotdeauna există o rețetă notorie deja, să găsești un individ cu probleme de natură penală, dispus să facă un denunț sau care să îți creeze o astfel de înscenare", a mai declarat Cherecheş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.