Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chiar dacă este sub maximul său istoric, bitcoin depășește din nou valoarea de piață de 1 trilion de dolari

zf.ro
bitcoin criptomonede

Valoarea de piață a bitcoin a depășit marți 1.000 de miliarde de dolari, pe măsură ce prețul criptomonedei a crescut, relatează CNBC, conform Mediafax.

Potrivit CoinDesk, bitcoin a atins un maxim de 24 de ore de 54.029,85 dolari în jurul orei 11.35 a.m. ora Singapore, cu aproximativ 7% mai mare decât cu o zi înainte.

Este a doua oară când valoarea de piață a bitcoin depășește 1 trilion de dolari, prima oară fiind pe 19 februarie. Capitalizarea de piață a bitcoin s-a menținut la peste 1 trilion de dolari timp de câteva zile.

ADEVĂRUL despre cât este 'salariul' unui preot: Cifrele care le închid gura criticilor

Chiar dacă Bitcoin este sub maximul său istoric de 58.332,36 dolari, moneda virtuală a cunoscut o creștere uriașă. Moneda digitală a crescut cu peste 80% în acest an și cu 570% în ultimele 12 luni.

Creșterea Bitcoin a fost atribuit mai multor factori, inclusiv participarea investitorilor instituționali mai mari și unor achiziții notabile de la corporații precum Tesla, Square și Microstrategy.

Duminică, producătorul chinez de aplicații Meitu a spus că a cumpărat nu numai bitcoin, ci și o altă criptomonedă numită ether. Ether se tranzacționa la 1.836,73 dolari în jurul orei 10:41 a.m. ora Singapore, în creștere cu aproape 7% față de o zi înainte, potrivit CoinDesk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.