Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chilianul Cristian Garin şi olandezul Botic van de Zandschulp s-au calificat în optimile la Wimbledon

tenis

Chilianul Cristian Garin şi olandezul Botic van de Zandschulp s-au calificat sâmbătă în optimile de finală ale turneului de tenis de Mare Şlem de la Wimbledon după meciuri de patru seturi.

Cristian Garin, locul 43 ATP, a trecut, cu 6-2, 6-3, 1-6, 6-4, de americanul Jenson Brooksby, locul 34 ATP şi cap de serie numărul 29. Chilianul nu a fost niciodată mai sus de optimi în turneele de Mare Şlem, el reuşind această performanţă anul trecut la Roland Garros şi Wimbledon. Următorul său adversar va fi australianul Alex de Minaur, 27 ATP, cap de serie numărul 19. Acesta s-a impus în turul 3 în faţa britanicului Liam Broady (132 ATP), 6-3, 6-4, 7-5.

Botic van de Zandschulp, locul 25 ATP şi cap de serie numărul 21, l-a eliminat pe francezul Richard Gasquet (69 ATP), 7-5, 2-6, 7-6 (9/7), 6-1. Olandezul, la cea mai bună participare a sa la Wimbledon, va lupta pentru un loc în sferturi cu spaniolul Rafael Nadal (4 ATP) sau italianul Lorenzo Sonego (54 ATP). Cel mai bun rezultat al lui într-un turneu de Mare Şlem este un sfert de finală la US Open, anul trecut, potrivit Agerpres.ro.

O prezenţă nescontată în optimi este australianul Jason Kubler (99 ATP), care a eliminat sâmbătă alt jucător de planul doi, americanul Jack Sock (103 ATP), după cinci seturi, 6-2, 4-6, 5-7, 7-6 (7/4), 6-3.

În optimi a acces şi americanul Brandon Nakashima (56 ATP), cu o victorie clară, 6-4, 6-4, 6-1, în faţa columbianului Daniel Galan (109 ATP). Tânărul Nakashima, 20 de ani, va avea o misiune grea în runda următoare, în faţa învingătorului dintre australianul Nick Kyrgios (40 ATP) şi grecul Stefanos Tsitsipas (5 ATP).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.