Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

China ar putea adera la Acordul Progresiv pentru Parteneriat Transpacific, un tratat promovat iniţial de Statele Unite, dar contestat de Administraţia Donald Tr

https://tpp.tips
Tratatul Transpacific

China analizează posibilitatea aderării la Acordul Progresiv pentru Parteneriat Transpacific, un tratat promovat iniţial de Statele Unite, dar contestat de Administraţia Donald Trump, a anunţat vineri preşedintele Xi Jinping, anunță MEDIAFAX.

Acordul Complet şi Progresiv pentru Parteneriat Transpacific este o versiune actualizată a Parteneriatului Transpacific, susţinut iniţial de Administraţia Barack Obama în scopul contracarării ascensiunii economice a Chinei în Asia. Preşedintele Donald Trump a decis retragerea SUA din acest tratat în ianuarie 2017, dar 11 ţări au semnat versiunea actualizată a acordului.

Citește și: FĂRĂ PRECEDENT - Ludovic Orban s-a supărat și a plecat intempestiv dintr-o conferință de presă/ VIDEO/ UPDATE

China ar putea adera la Acordul Complet şi Progresiv pentru Parteneriat Transpacific, a declarat vineri preşedintele Xi Jinping. "Trebuie să continuăm promovarea integrării economice regionale şi să stabilim o zonă de liber-schimb în Asia-Pacific. China analizează activ aderarea la Acordul Complet şi Progresiv pentru Parteneriatul Transpacific", a declarat Xi Jinping, la reuniunea Organizaţiei pentru Cooperare Economică în zona Asia-Pacific (APEC), potrivit cotidianului Le Figaro.

Din Acordul Complet şi Progresiv pentru Parteneriat Transpacific fac parte Australia, Brunei, Canada, Chile, Japonia, Malaysia, Mexic, Noua Zeelandă, Peru, Singapore şi Vietnam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.