Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

China se implică în criza din Venezuela - Soluția oferită pentru rezolvarea conflictului

crisisgroup.org
Venezuela

Venezuela trebuie să își rezolve problemele internet prin discuții pașnice, iar China susține efortul comunității internaționale în acest sens, a declarat Ministerul chinez de Externe, relatează site-ul agenției Reuters.

Majoritatea statelor UE, inclusiv Marea Britanie, Germania, Franța și Spania îl recunosc pe Juan Guaido ca fiind președintele interimar al Venezuelei, scrie Mediafax.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

Grupul Internațional de Contact pentru Venezuela, care a fost inaugurat în cadrul unei reunui în capitala din Uruguay, a susținut că o intervenție militară ar agrava lucrurile.

Ministerul chinez de Externe a mai adăugat că susține rolul comunității internaționale și că speră că toate părțile vor avea un rol constructiv.

"Problemele Venezuelei trebuie rezolvate de oamenii săi în conformitate cu constituția și legislația, prin dialog pașnic și canale politice", a mai afirmat Ministerul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.