Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chinezii își mută fermele de minat Bitcoin în Kazahstan

impact.ro
bitcoin criptomoneda

În urma deciziilor mai multor regiuni din China de a bloca minarea de criptomonede, firma minieră Bitcoin BIT Mining a livrat primul său lot de 320 de calculatoare de minat în Kazahstan. Într-un comunicat care însoțește anunțul, firma a dezvăluit că se așteaptă ca mașinile sale să fie puse în funcțiune până pe 27 iunie, aducând o capacitate teoretică maximă de 18,2 PH / s online.

Un al doilea și al treilea lot de 2.600 de calculatoare sunt așteptate să sosească în Kazahstan până la 1 iulie.

"Credem că viziunea noastră și avantajul mutării timpurii ne vor permite să fim agili în a răspunde la mediul de reglementare în evoluția globală", a declarat Xianfeng Yang, CEO al BIT Mining, într-o declarație care însoțește lansarea.

Relocarea BIT Mining în străinătate are loc în urma unei represiuni ample asupra celor care minează criptomonede în China.

Banca Centrală a Chinei ar fi solicitat ca băncile și instituțiile de plată chineze să nu mai participe la afaceri legate de cripto. În același timp, minerii Bitcoin au fost obligați să închidă fermele în provinciile Yunnan , Mongolia Interioară , Sichuan , Xinjiang și Qinghai , provocând căderea hashratului Bitcoin și prăbușirea prețurilor criptografice. Însuși BIT Mining a primit notificarea că alimentarea cu energie a centrului său de date Ganzi Changhe din Sichuan va fi suspendată pe 19 iunie, potrivit declarației sale, conform decrypto.co

Citește și Autoritățile din China au închis alimentarea cu energie electrică la mai multe ferme de minat Bitcoin, rezultând o scădere cu 5.71% a criptomonedei


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.