Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christian Atsu, jucătorul lui Hatayspor, este în continuare dat dispărut după cutremurele din Turcia

Los Angeles Times
cutremur Turcia

Christian Atsu, fotbalistul ghanez al echipei Hatayspor, este în continuare dat dispărut după cutremurele care au lovit Turcia pe 6 februarie, a anunţat marţi agentul său, citat de BBC.

Atsu nu a mai fost văzut de la cutremurul care a provocat prăbuşirea blocului din oraşul Hatay în care stătea. Clubul său Hatayspor a raportat iniţial că jucătorul a fost salvat "cu răni", dar o zi mai târziu a dezminţit acea informaţie.

Agentul lui Atsu, Nana Sechere, care se află în Hatay, a spus că a descoperit "locaţia exactă a camerei" jucătorului şi a găsit mai multe perechi de pantofi ale acestuia, potrivit Agerpres.

Potrivit agentului, camerele cu termoviziune au arătat semne de "până la cinci vieţi" sub dărâmături, dar că nu a fost posibil să fie confirmate acele semne.

El a adăugat că "lucrurile se mişcă incredibil de lent" şi "este nevoie urgent de mai multe resurse, inclusiv de un traducător", adăugând că, din această cauză, "orice salvări sunt întârziate şi se pierd vieţi".

"Sunt nouă zile de la cutremur şi noi încă nu l-am localizat pe Christian", a scris marţi Sechere pe Twitter.

"Sunt la locul cutremurului din Hatay cu familia lui Christian. Scenele sunt de neimaginat şi inimile noastre sunt frânte pentru toţi oamenii afectaţi", a adăugat el.

Atsu stătea într-o clădire cu mai mulţi jucători şi oficiali ai lui Hatayspor. Printre cei dispăruţi este şi directorul sportiv al clubului, Taner Savut.

Încă sunt găsiţi supravieţuitori după cutremurele şi replicile din sudul Turciei şi nordul Siriei, despre care se ştie că au ucis peste 40.000 de oameni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.