Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christian Eriksen va juca la Inter Milano

Christian Eriksen

Christian Eriksen va juca la Inter Milano! Mijlocașul a ajuns luni în Italia, iar marți va semna contractul. Presa din Anglia a aflat și detaliile contractuale ale mijlocașului, potrivit Medifax.

Eriksen va avea, potrivit The Sun, un salariu de 1.52 de milioane de euro pe lună și va semna pe o perioadă de 4 ani. Danezul poate prinde primul meci pentru Inter duminică, în partida din Serie A, cu Udinese. Și Barcelona l-a dorit pe Eriksen. Conform sursei citate, joi, 23 ianuarie, gruparea blaugrana s-ar fi interesat pe mijlocaș, dar nu a venit cu o ofertă concretă.

Citește și: SURSE - Thriller în Parlament: suspans major la moțiunea de cenzură

Eriksen a evoluat în 305 meciuri în cei șase ani și jumătate petrecuți în tricoul londonezilor, marcând 69 de goluri și oferind 89 de pase decisive. Internaționalul danez va deveni al treilea jucător venit din Premier League la Inter în această lună. Ceilalți doi fotbaliști care au semnat cu formația din Serie A sunt: Ashley Young, transferat de la Manchester United, și Victor Moses, care a venit de la Chelsea.

Inter Milano este pe locul doi în clasamentul din Serie A, cu 48 de puncte, la trei lungimi distanță de primul loc ocupat de Juventus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.