Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIADO domină spațiul cultural al sfârșitului de an

Spectacolul Vienna Classic Christmas, sustinut de Strauss Festival Orchestra Vienna sub bagheta maestrului Willy Büchler, cu participarea corpului de balet Pegani si a solistilor Leontina Vaduva si Robert Nagy, vor inchide anul cultural national Arta Contra Drog 2016 , desfasurat de CIADO Romania si Asociatia Culturala Dracula.

In deschiderea concertului din 15 decembrie, de la Sala Palatului, va avea loc traditionala Gala a Premiilor “Arta contra Drog 2016”, prezidata de academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici si reprezentantul CIADO la Comisia Europeana dl Gigel Lazar . In cadrul Galei vor fi premiate personalitatile academice, culturale si publice, dar si mass-media care au sprijinit Proiectul “Arta contra Drog 2016”.

Citește și: Elton John infirmă informația că va cânta la învestirea lui Donald Trump

Orchestra a pregatit un program complet nou, axat pe muzica familiei Strauss, similar Concertului de Anul Nou pe care Strauss Festival Orchestra Vienna il sustine in Wiener Konzerthaus din anul 2000. Vienez autentic, maestrul Willy Büchler este personajul cheie al spectacolului, stapanind nu doar scena, ci si publicul, pe care il invita sa participe cu totul la spectacol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.