Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciclism: Dylan Groenewegen a câştigat etapa a 2-a a Turului Sloveniei

ciclism

Ciclistul olandez Dylan Groenewegen (BikeExchange - Jayco) a câştigat joi etapa a 2-a a Turului Sloveniei, după cei 174,2 km între Ptuj şi Rogaska Slatina, în timp ce polonezul Rafal Makja (UAE Team Emirates) rămâne lider la general, scrie presa internaţională.

Într-un sprint disputat de un grup restrâns, Dylan Groenewegen, cronometrat în 4 h 12 min 51 sec, s-a impus în faţa belgianului Lionel Taminiaux (Alpecin-Fenix) şi a germanului Pascal Ackermann (UAE Team Emirates), sosiţi în acelaşi timp cu învingătorul. Olandezul a obţinut a cincea sa victorie din acest sezon şi a 61-a din carieră.

Românul Eduard-Michael Grosu (Drone Hopper - Androni Giocattoli) s-a clasat pe locul 118, la 14 min 10 sec de învingător.

Rafal Majka, câştigătorul primei etape, conduce la general, cu timpul de 8 h 14 min 51 sec, urmat la 6 sec de slovenul Domen Novak (Bahrain Victorious) şi la 8 sec de compatriotul acestuia, Tadej Pogacar (UAE Team Emirates), câştigătorul ediţiei trecute a competiţiei. Grosu se află pe 125, la 32 min 50 sec de lider.

Pogacar, dublu câştigător al Turului Franţei, participă la prima sa cursă în ultimele două luni, iar această competiţie de cinci etape este văzută ca o repetiţie pentru Marea Buclă, care va debuta pe 1 iulie, la Copenhaga şi se va încheia în data de 24 iulie, la Paris.

Vineri va avea loc etapa a 3-a a Turului Sloveniei, Zalec - Celje, lungă de 144,6 km.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.