Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciclistul Egan Bernal a dezvăluit că a fost aproape să-şi piardă viaţa în accidentul de luni

prosport.ro
ciclism viteza

Ciclistul columbian Egan Bernal, câştigător al Turului Franţei 2019 şi Turului Italiei 2021, a mulţumit vineri pentru susţinerea primită după groaznicul accident suferit luni şi a dezvăluit că a fost pe punctul de a-şi pierde viaţa sau de a deveni paraplegic, transmite EFE.

Bernal, care s-a izbit de spatele unui autobuz, luni, în localitatea Gachancipa, la aproape 30 de kilometri nord de Bogota, pe când se antrena, a postat o fotografie din patul de spital pe reţelele de socializare şi a scris că probabilitatea de a rămâne paraplegic a fost de 95% şi a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, în mesajul de mulţumire pentru cei care l-au susţinut, conform Agerpres.

''Azi vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu, clinicii Universităţii La Sanaba, tuturor specialiştilor care au făcut imposibilul. Sunt în continuare la terapie intensivă. în aşteptarea altor operaţii, dar cu credinţă în Dumnezeu tot va merge bine'', a spus Bernal, 25 ani, care va suporta alte două intervenţii minore pentru a-şi trata fracturile de la gură şi de la mâna dreaptă.

Bernal, care a semnat un nou contract cu Ineos până în 2026, urma să înceapă sezonul cu Tour de La Provence (10-13 februarie), iar marele lui obiectiv era participarea la Turul Franţei 2022, unde urma să-l înfrunte pe slovenul Tadej Pogacar, campionul ultimelor două ediţii ale Marii Bucle.

În 2017, Bernal a câştigat Turul Sibiului, pe când activa la echipa Androni Giocattoli-Sidermec, după ce în 2016 s-a impus în Turul Bihorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.