Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciclonul tropical Blake este așteptat să lovească vestul Australiei, iar meteorologii se așteaptă ca ploi și vânturi puternice să afecteze regiunea Kimberley

www.pixabay.com
ciclon

Primul ciclon tropical care urmează să lovească anul acesta Australia a început să se formeze în vestul acestei țări, iar meteorologii se așteaptă ca ploi și vânturi puternice să afecteze regiunea Kimberley, a anunțat Biroul australian de Meteorologie, citat de The Guardian, anunță MEDIAFAX.

Potrivit meteorologilor, ciclonul ar putea să aducă ploi în unele regiuni afectate de incendiile puternice de vegetație din această țară.

Citește și: Medicii fac front comun în cazul Beuran!

„Nu suntem foarte siguri cu privire la cât de multă ploaie ar aduce ciclonul în zonele afectate de incendii și nici nu știm cum aceste fenomene vor influența operațiunile de stingere a incendiilor”, a declarat luni Neil Bennett, reprezentantul Biroului de Meteorologie.

„Dar începând de miercuri există posibilitatea unor furtuni, deci ne așteptăm la ploi în această regiune”, a adăugat acesta.

Specialiștii estimează că ciclonul ar urma să se intensifice începând de marți și se așteaptă la vânturi de aproximativ 125 de kilometri pe oră.

Citește și: Lovitură pentru Parlament! Va fi demis Guvernul Orban?

Autoritățile au recomandat ca populația să se pregătească pentru acest ciclon și să își facă rezerve de apă, mâncare, baterii și alte produse esențiale. Totodată, a fost emisă o alertă de inundații în zona de vest a regiunii Kimberley.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.