Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîmpeanu a anunţat modificarea cadrului legislativ pentru ca elevii cu performanţe deosebite să poată fi recompensaţi de către Ministerul Educaţiei

Inquam Photos / Octav Ganea
Sorin Cîmpeanu Campeanu

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, miercuri, că doreşte modificarea cadrului legislativ pentru ca elevii cu performanţe deosebite, indiferent de domeniu, să poată fi recompensaţi de către Ministerul Educaţiei, potriivit news.ro.

Cîmpeanu a afirmat, la premierea înotătorului David Popovici, că nu se întâmplă în fiecare zi să ai în şcoala românească un elev care să te facă atât de mândru că eşti român.

El a arătat că intenţionează să modifice cadrul legislativ pentru ca elevii cu performanţe să poată fi recompensaţi de către minister.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

"Este un bun exemplu pentru o iniţiativă de modificare a cadrului legal în aşa fel încât elevii cu performanţe deosebite, indiferent de domeniu, să poată fi recunoscuţi şi recompensaţi de către Ministerul Educaţiei.

Trec peste faptul că Jocurile Olimpice nu sunt incluse, spre exemplu, în calendarul competiţiilor recunoscute, pentru moment, de Ministerul Educaţiei.

Aceste hibe legislative vor trebui să fie compensate, este un bun prilej pentru a anunţa iniţiativa Ministerului Educaţiei de compensare a acestor goluri, în vederea susţinerii performanţei, recunoaşterii importanţei sportului românesc”, a transmis Sorin Cîmpeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.