Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîmpeanu, despre primarul liberal acuzat că a violat o fată de 12 ani: Înţeleg prezumţia de nevinovăţie, dar atunci când este vorba despre un caz atât de eviden

Inquam Photos / Octav Ganea
Sorin Cîmpeanu

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat, vineri seară, că s-ar impune ”cele mai drastice” măsuri împotriva primarului din Stefăneştii de Jos, acuzat că a violat o fată de 12 ani.

Sorin Cîmpeanu a fost întrebat, vineri seară, la Digi 24, dacă se simte inconfortabil să fie coleg de partid cu primarul din Ştefăneştii de Jos, acuzat că a violat o fată de 12 ani şi a afirmat: ”Inconfortabil e puţin spus”.

”Înţeleg prezumţia de nevinovăţie (...) dar atunci când este vorba despre un caz atât de evident, de un copil de 12 ani, dacă mă întrebaţi personal, deciziile ar trebui să fie cele mai drastice”, a mai afirmat ministrul.

Primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, reţinut într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor şi în care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de doar 12 ani, pe care apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea, a fost pus în libertate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.