Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci atomizoare pentru exterior au fost achiziţionate de DGASPC Giurgiu, pentru prevenirea infecției cu coronavirus

captura Facebook
dezinfectie stradala

Un număr de cinci atomizoare pentru exterior au fost achiziţionate de DGASPC Giurgiu cu sprijinul Consiliului Judeţean Giurgiu pentru dezinfectarea spaţiilor exterioare din cele 35 de centre de îngrijire şi cămine pentru bătrâni din judeţ, în vederea prevenirii infectării cu coronavirus.

"Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Giurgiu a achiziţionat cinci atomizoare pentru dezinfectarea spaţiilor exterioare ale structurilor rezidenţiale din cadrul DGASPC Giurgiu, respectiv centre de îngrijire, case de tip familial, locuinţe protejate şi cămine pentru vârstnici. Totodată, au fost achiziţionate şi soluţiile necesare utilizării atomizoarelor, cu care vor fi dezinfectate spaţiile exterioare, aleile şi gardurile structurilor rezidenţiale, pentru o perioadă de 30 de zile", a declarat miercuri, presei, directorul executiv al DGASPC Giurgiu, Cătălin Lupu, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Testarea aleatorie a populației, esențială în combaterea COVID-19: De ce asimptomaticii joacă un rol-cheie în răspândirea infecțiilor / STUDIU

DGASPC Giurgiu are 35 de structuri rezidenţiale în care sunt asigurate servicii sociale pentru aproximativ cinci sute de copii, persoane adulte cu dizabilităţi şi persoane vârstnice şi în care îşi desfăşoară activitatea aproximativ o mie de specialişti, personal de îngrijire, personal auxiliar.

"Angajaţii lucrează în ture de opt sau 12 ore, de aceea necesarul de materiale de igienizare şi echipamente de protecţie este mare. Ţinând cont de faptul că spaţiile structurilor rezidenţiale sunt numeroase şi trebuie igienizate permanent, stocurile se epuizează rapid, iar din cauza faptului că preţurile unora dintre produse au crescut avem nevoie în continuare de sprijin pentru a asigura protecţia beneficiarilor şi a personalului. În această situaţie este aşteptat sprijin şi din partea celor care pot să doneze materiale de curăţenie, măşti de protecţie, mănuşi, pentru a putea asigura protecţia personalului şi beneficiarilor din centrele rezidenţiale pentru copii, adulţi cu dizabilităţi şi vârstnici", a încheiat directorul DGASPC Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.