Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci dintre cele 14 persoane transpotate la spital, după accidentul rutier groaznic de la Priseaca, au rămas internate

accident olt 6 masini

Cinci dintre cele 14 persoane transportate la spital în urma accidentului rutier produs marţi după-amiază pe DN65, la Priseaca, au fost internate pe diferite secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina şi sunt în stare stabilă, a anunţat miercuri managerul unităţii medicale, Cătălin Rotea, informează AGERPRES.

Citește și: Klaus Iohannis despre organizarea alegerilor prezidențiale împreună cu referendumul - Putem fără niciun fel de problemă

Marţi după amiaza, la Priseaca, pe DN65 Slatina - Piteşti, a avut loc un accident rutier între trei autoturisme, un microbuz de transport persoane, un autotren şi un autocamion. În urma accidentului o persoană a murit, 14 persoane au fost transportate şi spital şi patru persoane au fost asistate medical la faţa locului refuzând transportul la spital.

Pe durata intervenţiei echipajelor medicale la locul accidentului a fost activat planul roşu, iar Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a luat măsura chemării de acasă a 15 medici şi a peste 20 de asistente medicale şi brancardieri.

Citește și: Codrin Ștefănescu a IZBUCNIT pe Raportul GRECO: 'Concluzie ilogică și bizară. Bine că nu ne cer să ne desființăm'

La spital au ajuns 14 dintre victime, iar după investigaţii au rămas internate cinci persoane.

"La spital s-au prezentat 14 persoane, din care două de Cod roşu - o gravidă cu sarcină de 25 de săptămâni prezentând traumatism cranio-cerebral şi o altă femeie, politraumatizată, tot cu traumatism cranio-cerebral. S-au făcut manevre de investigare, s-au efectuat toate procedurile medicale necesare în Unitatea de Primiri Urgenţe. După investigaţii şi după diagnosticare, în spital au rămas internate cinci persoane, care în momentul de faţă sunt internate în continuare în spital şi sunt în stare stabilă inclusiv cele două persoane care au venit în cod roşu", a a anunţat, miercuri, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Cătălin Rotea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.