Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci femei, bănuite de furt din locuinţe, au fost reţinute în trafic, la Călimăneşti

huffingtonpost.co.za
catuse

Cinci femei, bănuite de furt din locuinţe, au fost reţinute în trafic, la Călimăneşti, în urma unei acţiuni a poliţiştilor vâlceni care au organizat mai multe filtre pe DN7 pentru prinderea lor, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, acţiunea a fost iniţiată după ce poliţiştii din Sălaj au anunţat că mai multe persoane, care se aflau într-o o maşină înmatriculată în Vâlcea, ar fi sustras dintr-o casă din localitatea Garcei o sumă importantă de bani. 

"Marţi, 4 iunie, poliţiştii din cadrul IPJ Sălaj au informat poliţiştii vâlceni cu privire la furtul sumei de 50.000 de lei şi 100 de euro dintr-o locuinţă din localitatea Garcei, judeţul Sălaj, de către mai multe femei ce se aflau într-un autoturism înmatriculat în Vâlcea. Acestea ar fi oprit autoturismul în faţa locuinţei unui bărbat, pe motiv că nu mai aveau apă la motor. În timp ce bărbatul ar fi mers cu una dintre femei la fântână pentru a lua apă, o alta ar fi intrat în casă de unde ar fi sustras suma respectivă", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea.

Citește și: Incendiu la Uzina Constructoare de Maşini Reşiţa; Pompierii intervin pentru stingerea focului

Pentru prinderea femeilor, poliţiştii din Vâlcea au început imediat căutarea autoturismului cu care acestea circulau, acesta fiind depistat marţi seara, în zona Căciulata, de ajutor agenţilor din Vâlcea fiindu-le şi un poliţist din Sibiu. Acesta a observat maşina în localitatea Lazaret şi a urmărit-o cu autoturismul personal, aflându-se în timpul liber, până în Călimăneşti. 

După perchiziţionarea autoturismului şi a celor cinci femei, oamenii legii au găsit asupra lor şi într-o geantă, pe care au încercat să o ascundă sub o tablă din apropierea terasei unui restaurant din zona în care au fost oprite, suma de de 50.500 de lei, 100 de euro şi 23.500 forinţi maghiari. 

Cele cinci femei au fost reţinute şi ulterior predate poliţiştilor sălăjeni, faţă de acestea efectuându-se cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.