Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci persoane, dintre care două femei, au fost REȚINUTE, după 7 percheziții

breaking news

Trei bărbaţi şi două femei au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu, fals şi înşelăciune, prin care ar fi cauzat un prejudiciu de peste 800.000 de lei, informează IGPR.

"La data de 17 august, poliţiştii specializaţi în investigarea infracţiunilor economice din cadrul IPJ Dolj au efectuat şapte percheziţii domiciliare în judeţele Dolj, Ilfov şi Olt. Activităţile s-au desfăşurat la locuinţele unor persoane suspecte de comiterea mai multor infracţiuni de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, înşelăciune şi infracţiuni de fals. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2009 - 2012, ar fi fost încheiate contracte de achiziţii publice (servicii, produse şi lucrări) cu mai multe societăţi din Craiova, Băileşti şi Drăgăneşti. În baza acestora ar fi fost înregistrate în contabilitate facturi pentru achiziţii de bunuri, materiale şi lucrări la preţuri supraevaluate sau pentru achiziţii care, în realitate, nu ar fi fost efectuate sau ar fi fost executate parţial", se arată într-un comunicat.

Citește și: Ieșire furtunoasă a lui Rareș Bogdan! „De unde demența asta?”

În cursul urmăririi penale, poliţiştii au recuperat 500.000 de lei din valoare totală a prejudiciului, estimat la 822.000 de lei, iar pentru recuperarea diferenţei au fost instituite măsuri asiguratorii.

Cele cinci persoane urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Guvernul Tudose le pregătește o adevărată lovitură producătorilor de apă minerală! Despre ce e vorba .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.