Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci piloţi de Formula 1 se întrec în al doilea Grand Prix virtual, cu ajutorul simulatoarelor cu volan instalate la domiciliu

formula 1

Cinci piloţi de Formula 1, Charles Leclerc, Alex Albon, George Russell, Lando Norris şi Nicholas Latifi, vor participa duminică la al doilea Grand Prix virtual de Formula 1, informează cotidianul L'Equipe.

După ce a organizat un Grand Prix virtual pe circuitul din Bahrain în urmă cu două săptămâni, Formula 1 organizează duminică a doua manşă a F1 Esports Virtual Grand Prix, dar de data aceasta cinci piloţi adevăraţi se vor instala la volan din faţa simulatoarelor lor instalate la domiciliu, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Mossadul recunoaște: Toate serviciile secrete ale lumii se bat pe materialele medicale

Întrucât circuitul din Hanoi, în Vietnam, care urma să găzduiască un real Mare Premiu în acest weekend, nu este adaptat şi pentru jocul video de Formula 1, cursa va avea loc pe traseul stradal al circuitului Albert Park din Melbourne.

Difuzarea cursei va fi propusă pe canalele YouTube, Twitch şi Facebook ale Formulei 1. Cursa va începe la ora 21,00 cu o şedinţă de calificări, urmată de un Grand Prix în 28 de tururi (50 la sută din distanţa reală).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.