Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci tineri beți au făcut scandal pe o stradă din Câmpulung Moldovenesc. Unul dintre scandalagii a fost imobilizat

Politia Română
politia

Cinci tineri beți au făcut scandal pe o stradă din Câmpulung Moldovenesc. Unul dintre scandalagii a fost imobilizat după ce a incitat la violență și a făcut gesturi obscene. Toți cei cinci au fost duși la secția de Poliție, anunță MEDIAFAX.

Incidentul s-a produs luni seara. O patrulă mixtă formată din polițist, jandarm și polițist local a observat cinci tineri cu vârste cuprinse între 19 si 30 de ani care făceau scandal pe strada 22 Decembrie. Unul dintre tineri a refuzat să fie legitimat, iar altul a incitat la violență făcând gesturi obscene în mijlocul străzii, punând în pericol siguranța rutieră.

Citește și: Ministrul Educației, despre școlile din București: 'Am luat în calcul toate variantele!'

Pentru aplanarea conflictului au fost necesare folosirea forței fizice și imobilizarea tânărului care nu s-a legitimat și nu s-a supus indicațiilor polițiștilor și jandarmilor.

Oamenii legii spun că nu a fost necesară folosirea mijloacelor tehnice din dotare. Cei cinci tineri au fost duși la secția de Poliție, unde au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale în valaore de 2.000 de lei pentru provocarea de scandal, împiedicarea exercitării atribuțiilor de către personalul MAI și adresarea de injurii și cuvinte obscene. Polițiștii precizează că toți cei cinci tineri se aflau sub influența băuturilor alcoolice și că în cadrul intervenției nu au fost provocate leziuni sau vătămări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.