Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cincisprezece dintre municipiile reşedinţă de judeţ sunt încadrate în scenariul galben - Suceava se regăseşte în scenariul verde

Monitorul de Suceava
spitalul judetean suceava

Cincisprezece dintre municipiile reşedinţă de judeţ sunt încadrate în scenariul galben, rata de infectare fiind cuprinsă între unu şi trei cazuri la mia de locuitori, potrivit datelor prezentate, luni, de către Ministerul Sănătăţii. În schimb, municipiul Suceava, unde a fost cel mai mare focar de coronavirus în debutul pandemiei, se regăseşte acum în scenariul verde, potrivit news.ro.

Potrivit datelor transmis, luni, de către Ministerul Sănătăţii, cincisprezece dintre municipiile reşedinţă de judeţ sunt în scenariul galben, având o incidenţă cumulată a cazurilor de coronavirus, în ultimele 14 zile, cuprinsă între 1 şi 3 cazuri la mia de locuitori.

Este vorba despre municipiile Alba-Iulia, Bacău, Oradea, Brăila, Braşov, Buzău, Târgovişte, Giurgiu, Miercurea Ciuc, Iaşi, Piatra Neamţ, Ploieşti, Tulcea, Râmnicu Vâlcea şi Vaslui.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

În aceste localităţi prezenţa fizică a tuturor elevilor la cursuri este exclusă, potrivit regulilor stabilite de autorităţile centrale.

În schimb, municipiul Suceava, unde a fost cel mai mare focar de coronavirus în debutul pandemiei, se regăseşte acum în scenariul verde.

În Suceava, în ultimele 14 zile, rata de infectare este de 0,96. În judeţul Suceava 17 localităţi sunt în scenariul galben, municipiul Rădăuţi fiind pe listă şi nu există nicio localitate în scenariul roşu.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, 43 de localităţi de la nivel naţional sunt în scenariul roşu, ceea ce înseamnă cursuri exclusiv online pentru toti elevii, în timp ce 410 localităţi sunt în scenariul galben.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.