Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine câștigă de pe urma popularității lui Vlad Țepeș

vlad_tepes

Un sondaj CSCI arată că cei mai mulți români l-ar alege pe Vlad Țepeș președinte dintre toate personajele istorice cunoscute ale poporului român. Un partid naționalist din România și-a ales încă de anul trecut, de la înființare, imaginea lui Vlad Țepeș ca siglă a formațiunii și a înființat recent și celebra Patrulă a lui Vlad Țepeș condusă de campionul de kickboxing Daniel Ghiță.

Este evident că dacă PRU este asimilat cu imaginea și cu alura domnitorului dovedit ca fiind cel mai popular personaj istoric, formațiunea va avea de câștigat ca intenție de vot, mai ales că proiectele de lege propuse de liderul partidului Bogdan Diaconu par inspirate ca duritate din logica lui Vlad Țepeș. Diaconu a propus în Parlament mai multe modificări la Codul Penal extreme de drastic care prevăd închisoare pe viață pentru corupți, confiscarea totală și extinsă a averilor acestora și munca deținuților condamnați pentru corupție ca să își plătească închisoarea! De asemenea, Diaconu a propus și mărirea pedepselor pentru violatori și pedofilie la 25 de ani de închisoare, ca pentru crime!

Citește și: SONDAJ inedit: Ce personaj istoric ar vota românii pentru funcţia de preşedinte

Lovitura de imagine care să asocieze definitiv PRU cu Vlad Țepeș a avut loc la Congresul PRU din 24 ianuarie, când Daniel Ghiță a anunțat formarea Patrulei lui Vlad Țepeș, cu uniformele de rigoare, care să vină în ajutorul cetățenilor în cauze umanitare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.