Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine e femeia UCISĂ de șeful din SRI: A fost SPULBERATĂ și târâtă 50 de metri

myjourneytojesus.wordpress.com
lumanare

Ies la iveală noi dezvăluiri şocante despre femeia ucisă de șeful SRI Prahova! Familia femeii este în stare de şoc după ce a primit crunta veste. Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, angajatul SRI avea o alcoolemie de 0,43 ml/l alcool pur în aerul expirat, fiind cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcolice, anunţă spynews.ro.

Citește și: Gigi Becali se lasă de afaceri: Pe ce se va concentra și cum va câștiga milionarul foarte mulți bani

După ce a aflat că Aurelia a fost omorâtă , tatăl femeii a leşinat. Aurelia avea 35 de ani, era căsătorită şi avea o fetiţă de 4 ani şi jumătate. Ea trebuia să meargă la serbarea celei mici. Socrul ei abia şi-a făcut puterea să spună câteva cuvinte despre această tragedie. "A venit băiatul meu acasă cu fetiţa şi a spus Aureia are o problemă. S-a întors pe la ora 11 înapoi, a venit şi mi-a spus dacă sunt bine. Am întrebat unde e Aurelia. A zis să mă ţin bine. Mi-a spus că Aurelia a murit. Accident, atât ştiu. Astăzi avea serbare, aşa ştiu", a spus socrul Aureliei. Cei doi au vorbit la telefon cu puţin timp înainte de accident. Socrul Aureliei spune că nora lui traversa numai pe trecerea de pietoni, mai spune sursa citată.

Șeful SRI Prahova și-a dat demisia. Femeia a fost pur și simplu spulberată de mașina ofițerului său. Corpul femeii a fost târât 50 de metri, semn că angajatul SRI avea o viteză foarte mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.