Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine era femeia care îl însoțea pe Prințul William. Fotograful care i-a surprins a spus adevărul

Profimedia
Printul William

Fotograful care l-a surprins pe Prințul William pe bancheta din spate a unei mașini a spus adevărul. Mulți s-au întrebat cine era femeia care îl însoțea, iar acum misterul a fost elucidat. Era chiar Kate Middleton, nu o sosie sau Rose Hanbury așa cum s-a speculat.

Fotograful care i-a fotografiat pe Kate Middleton și Prințul William mergând împreună într-o mașină pe 11 martie a abordat speculațiile conform cărora Prințesa de Wales ar fi fost photoshopată în imagine.

content-image

Cine era femeia care îl însoțea pe Prințul William

Pe fondul speculațiilor din mediul online că imaginea din 11 martie, care îi înfățișa pe Prințul William și pe Prințesa de Wales pe bancheta din spate a unui Range Rover părăsind Castelul Windsor, ar fi fost prelucrată digital pentru a o include pe Kate, fotograful Jim Bennett a împărtășit mai multe detalii despre cum a reușit să o surprindă în tumultul momentului.

„Fotografiile cu mașina sunt imprevizibile în cel mai bun caz”, a spus el pentru People pe data de 13 martie. „Și cu o oarecare reflecție pe sticlă poate fi dificil”.

Bennett se aștepta să-l fotografieze pe William, în vârstă de 41 de ani. Fiul Regelui Charles se afla în drum spre Londra pentru serviciul de Ziua Commonwealth-ului. Cu toate acestea, după ce a făcut câteva poze cu mașina care trecea, Bennett a spus.

„Abia când am verificat pe cameră pentru a mă asigura că aveam o poză cu Prințul William, mi-am dat seama că stătea cineva lângă el”. S- dovedit că femeia era chiar Kate Middleton, nu o sosie, nu Rose Hanbury (presupusa amantă a moștenitorului tronului britanic - VEZI AICI)

content-image

Fotograful și agenția lui nu folosesc Photoshop pentru prelucrarea imaginilor

Cât despre acuzațiile conform cărora silueta lui Kate a fost photoshopată în cadru pe fondul recuperării ei de la o intervenție chirurgicală abdominală, el a spus.

„Nu ne lucrăm fotografiile în Photoshop”, a remarcat Bennett, „în afară de ajustarea nivelurilor de lumină dacă este necesar”.

Răspunsul lui a reflectat o declarație anterioară a agenției sale Goff Photos, care a declarat pentru E! News în data de 12 martie că imaginile „au fost decupate și luminate”, dar că „nimic nu a fost prelucrat”.

Întrebările legate de fotografia celei mai recente ieșiri a lui Kate au venit la scurt timp după controversa legate de un portret de Ziua Mamei, distribuit pe contul lui Kate și al lui William pe rețelele sociale pe 10 martie. După ce marile agenții foto au scos imaginea pentru că a fost „prelucrată”, o declarație a lui Kate a scos la iveală faptul că într-adevăr a fost modificată. Și nu oricum, ci chiar de ea.

„La fel ca mulți fotografi amatori, mă joc ocazional cu editarea”, se arată într-un mesaj postat de Kensington Palace pe X. „Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie cauzată de fotografia de familie pe care am publicat-o ieri. Sper că toți cei care sărbătoresc au avut o Ziua Mamei foarte fericită. C.”

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.