Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este bărbatul responsabil pentru bannerul 'Vieţile albilor contează' de la meciul Man City - Burnley, afişat deasupra stadionului Etihad

Poliţia din Manchester a anunţat că investighează circumstanţele în care a fost afişat bannerul deasupra stadionului Etihad. Chiar în momentul în care jucătorii s-au aşezat într-un genunchi înainte de startul partidei, un avion care ducea bannerul „Vieţile albilor contează" a trecut peste stadion, anunță MEDIAFAX.

Un fan al celor de la Burnley, Jake Hepple, şi-a asumat responsabilitatea pentru gest pe contul său de Facebook: „Vreau ca la acest moment să-mi cer scuze... nimănui! A ajuns să fie rasism să spui că vieţile albilor contează".

Citește și: Cutremur pe piața din România! DNA intră tare și destructurează caracatița anunțată de Nelu Tătaru

Contul său a fost dezactivat ulterior de acesta.

O altă persoană care are cazier din cauza unor incidente legate de fotbal este investigată după ce a creat un grup pe WhatsApp unde s-a făcut strângerea de fonduri necesare pentru avion. Acesta s-a plimbat în jurul arenei lui Manchester City timp de jumătate de oră, pentru ca la ora 22.30 să aterizeze pe aeroportul din Blackpool. Acesta a anunţat că va opri zborurile cu bannere în urma incidentului.

Manchester City a câştigat partida cu 5-0 şi s-a apropiat la 20 de puncte de liderul din Premier League, FC Liverpool. În etapa următoare, Manchester City o va întâlni pe Chelsea, în timp ce Burnley va juca joi împotriva lui Watford.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.