Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este copila de 14 ani care a fost înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova / Foto

Foto antena3.ro
Meliss fata injunghiata gradina botanica craiova

Cine este copila de 14 ani care a fost înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova

Meliss a murit marți după-amiază, la doar 14 ani, înjunghiată de un adolescent de 17 ani. Nimeni nu știe motivul care a dus la această tragedie.

Din primele informații se pare că Meliss, alături de un prieten în vârstă de 19 ani, alergau în Grădina Botanică din Craiova.

Există, în acest moment, două ipoteze. Fie agresorul, de 17 ani, i-a văzut împreună și a fost gelos, motiv pentru care a încercat să îl înjunghie pe tânăr și a ucis-o și pe Melissa, deoarece adolescenta era martor la crimă, fie cei doi băieți ar fi avut o altercație înainte și agresorul s-a răzbunat.

Agresorul era elev la Liceul Militar din Craiova

Din primele informații, se pare că adolescentul de 17 ani care a ucis-o pe Melissa și l-a rănit grav pe prietenul ei care era elev la Liceul Militar din Craiova.

Imediat după atac, acesta a plecat de la locul faptei, plimbându-se pe alee, fără să alerge. Tânărul a trecut chiar pe lângă un echipaj al Poliției Locale, fără niciun fel de emoții.

Un trecător a sunat la 112, moment în care agenții aflați în Grădina Botanică au început să îl urmărească. La acel moment, în Grădină se afla foarte puțină lume.

Ministerul Afacerilor Interne transmite condoleanțe familei îndoliate, în urma tragicului eveniment, de astăzi, din județul Dolj.

În acestă după-amiază, în jurul orei 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în Grădina Botanică din Craiova, două persoane ar fi fost înjunghiate.

La fața locului au fost direcționate, de urgență efectivele de poliție, prezumtivul autor fiind prins și imobilizat rapid, fiind în custodia polițiștilor.

Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale.

În pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul minorei, în vârstă de 14 ani.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unității de parchet competente, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.