Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este Ilie Dragne, omul prin care procurorii încearcă să înfunde familia lui Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Ilie Dragne

Directorul fermei de porci Salcia, Ilie Dragne, a preluat această afacere de la fiul lui Liviu Dragnea, Ștefan Valentin Dragnea. În cursul zilei de azi, ferma a fost călcată de mascați, iar procurorii l-au reținut pe Ilie Dragne.

Citește și: PSD anunţă o schimbare cu dedicaţie pentru Kovesi: Cine nu se prezintă la audieri în Parlament îşi pierde funcţia

Citește și: Dragoș Pătraru iese la rampă cu dezvăluiri din culisele Digi24: Ce ACUZAȚII aduce jurnalistul

Dacă privim la istoricul lui Ilie Dragne, impresia este că acesta ar fi o interfață pentru afacerile familiei lui Liviu Dragnea.

O vilă cu 11 camere și vedere spre pârtia de schi din Bușteni, amplasată pe un teren de 2.000 metri pătrați, este deținută, din 2011, de firma Interfrigo Logistics SRL, firmă de transport care ar fi primit contracte de 5 milioane de euro de la CJ Teleorman, în timp ce instituția era condusă de Liviu Dragnea. În acționariatul societății figurează și S&P Investment Management SRL, firmă care a fost deținută în proporție de 90% de fiul șefului PSD, Valentin Ștefan Dragnea, scriau jurnaliştii de la Hotnews, recent.

După ce au început investigațiile cu privire la afacerile fiului lui Liviu Dragnea, toate părțile sociale din S&P Investement Management au fost transferate către Liviu Ilie Dragne, un interpus care apare în mai multe societăți la care deține acțiuni fiul șefului PSD.

Ilie Liviu Dragne apare în mai multe firme, intersectându-se adesea cu fiul liderului PSD, Valentin Ştefan Dragnea.

Potrivit aceleiaşi surse, Ilie Liviu Dragne s-a născut în 1968, în comuna natală a lui Liviu Dragnea şi are reşedinţa într-un bloc sărăcăcios din Capitală.

Iată ce scria Hotnews, după ce a vizitat blocul şi a stat de vorbă cu vecinii: "Vecinii spun că de şase luni nu l-au mai văzut trecând pe acasă. Pe uşa locuinţei scrie încă familia Dragne, iar aici era şi sediul Ludikon System care deţine Romcip SĂ Salcia. Vecinii ne-au spus că nu l-au auzit pe “nea Ilie” să se laude cu vreo rudenie cu Liviu Dragnea. Când le-am spus că vecinul lor deţine mai multe firme, şi-au făcut cruce şi au spus că nu-şi imaginau că ar fi mare om de afaceri. <>, a fost reacţia vecinilor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.