Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este iubita președintelui USB, Nicușor Dan

Nicusor Dan

Nicusor Dan a vorbit foarte putin despre viata sa personala. Omul care a reusit sa infranga PNL si a iesit pe locul doi la alegerile pentru Primaria Capitalei are o relatie de mai multi ani si a devenit tata chiar in campania electorala

Dar, cine este iubita lui Nicusor Dan? Se stiu foarte putine lucruri despre partenera candidatului la Primaria Capitalei! WOWbiz.ro i-a aflat insa povestea!

Iubita sa, femeia care-i este alaturi de mai multi ani, este unul dintre membrii fondatori ai Asociatiei Salvati Bucurestiul. In plan profesional, Mirabela Gradinaru este cea care aduce bani in casa, ea fiind manager la o mare companie auto, in vreme ce Nicusor Dan, conform propriilor declaratii din campanie, spunea ca salariul sau de la Institutul de Matematica este de 2.300 de lei net.

Cherecheş, primar votat în arest: 'O ţară amputată din punct de vedere moral'/ VIDEO

Cei doi locuiesc cu chirie intr-un apartament din cartierul Gorjului, dar tot Nicusor Dan spunea ca vor sa se mute, mai ales ca familia s-a marit. In urma cu aproape doua saptamani, cei doi au devenit parintii unei fetite. Micuta a venit pe lume prematur si inca se afla in spital.

Sursa foto: wowbiz.ro

content-image

Cu toate acestea, Mirabela a tinut sa-si insoteasca iubitul la vot. Tanara, imbracata intr-o rochita de vara, si-a tinut mai tot timpul partenerul de mana. De altfel, partidul lui Nicusor Dan e deja inregistrat, iar presedintele noi formațiuni este nimeni altcineva decat iubita sa, care a nascut zilele trecute.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.