Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este noua stea în ascensiune a liberalilor

Liberalii au surprins în această campanie electorală, în special prin alegerile făcute pe lista pentru București. Nume mai puțin cunoscute publicului larg sunt promovate pe loc eligibil de PNL, așa cum este cazul și locului III pe lista de la Senat, Hilde Brandl.

Puțin cunoscută publicului larg și activului de partid, Hilde Brandl este un nume cunoscut conducerii PNL. În tentativa lor de a convinge oameni de afaceri cu potență financiară să candideze pe listele lor, cei din PNL au avut negocieri intense cu patronul Eurolines, Dragoș Anastasiu. În cele din urmă acesta i-a refuzat, însă se pare că le-a făcut o altă ofertă celor din PNL: Hilde Brandl.

Citește și: Sondaj interesant înainte de alegeri. La cât a ajuns diferența dintre PSD și PNL

Citește și: Ponta face marele ANUNŢ: Cine va fi premierul PSD

Aceasta este partenera sa de viață și partener în afaceri. Contactată de STIRIPESURSE.RO, Hilde Brandl a admis că are o relație amoroasă și de afaceri cu Dragoș Anastasiu, însă susține că a fost promovată de un grup de oameni de afaceri pentru a-i reprezenta în Parlament.

Drgoș Anastasiu pare a fi unul dintre oamenii apropiați de premierul Dacian Cioloș. Acesta a putut fi zărit la mai multe evenimente publice la care a participat premierul, dar și la evenimentele organizate de PNL pentru Dacian Cioloș.

”Foarte multă lume m-a întrebat de ce candidez, iar unii m-au întrebat chiar cum și cine mă sprijină. Răspunsul e foarte simplu: reprezint aproximativ 100 de oameni de afaceri din România, români și străini, care m-au convins să candidez. Un merit important aici l-a avut și premierul Dacian Cioloș. Ambii m-au încurajat să fac pasul în arena politicii și ambii mi-au dat asigurări că împreună putem facem lucruri importante pentru români”, precizează Hilde Brandl.

În discursurile sale publice, Hilde Brandl a explicat că a trăit ani buni în Germania, dar s-a întors în România pentru a face afaceri. Această dorință a ținut mai puțin de doi ani, pentru că în anul 2011 devine consiliera ministrului Economiei, Ion Ariton, în Guvernul Boc

”În 2011 am fost consiliera ministrului economiei pentru mediul de afaceri, perioadă în care am organizat comisiile economice mixte economice româno-germane”, arată Hilde Brandl, pe pagina personală.

Hilde Brandl se apropie ca viziune de premierul Dacian Cioloș, care a susținut intens programul REPATRIOT.

”Pentru că și eu sunt o “repatriată”, m-am implicat și în REPATRIOT, un proiect care îmi este foarte drag. REPATRIOT își propune să încurajeze repatrierea românilor din Diaspora prin antreprenoriat. Eu înțeleg dorința de a ține legătura cu țara natală, de a fi la curent, de a te simți respectat și dorit în România. Ai rădăcini care rămân chiar dacă pleci în altă țară, chiar dacă te realizezi acolo”, mai precizează candidatul PNL pentru Senat.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.