Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este polițistul care l-a ucis pe CRIMINALUL irakian din Buftea: A tras de 4 ori

enational.ro
politia romana

Poliţistul care l-a ucis cu patru focuri de armă pe autorul dublei crime de la Buftea a fost practic forţat să tragă, după ce a fost atacat de criminal, informează Observator.tv.

Experienţa a fost cea care l-a salvat, fiind pregătit pentru o reacţie violentă a bărbatului care şi-a ucis soţia şi soacra.

Citește și: Senatorii au trecut tacit această lege! Sunt vizați toți șoferii

Sorina Chivoiu, 48 de ani, a fost înjunghiată de soţul ei în apartamentul în care locuiau, la Buftea, duminică seara. Criminalul a ucis-o apoi şi pe soacra lui, o bătrână de peste 70 de ani venită de la Focşani să aibă grijă de fiica ei, care suferise un accident.

Irakian cu cetăţenie norvegiană, soţul Sorinei a sunat apoi la 112 şi a anunţat dubla crimă. Un echipaj SMURD a plecat spre adresa indicată de apel, ajungând acolo odată cu un echipaj de Poliţie de la Ordine Publică şi cu un poliţist de la Judiciar, care era de serviciu la Poliţia Buftea şi a auzit apelul.

Citește și: Atenție! Schimbare radicală la STB-Sancțiuni dure pentru acești călători

Poliţistul de la Judiciar, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost cel care a discutat primul cu criminalul, care aştepta în faţa blocului. Când a ajuns lângă bloc, poliţistul a scos, preventiv, pistolul.

Poliţistul a tras prima oară în viaţă asupra unui om.

Citește și: Decizie finală! Acest politician a demisionat din Guvernul Dăncilă

Iniţial, asasinul a fost calm şi i-a condus pe poliţişti şi medici spre uşa apartamentului unde luase viaţa soţiei şi soacrei. Înainte de a intra, a devenit recalcitrant. Avea încă în mână cuţitul cu care comisese crimele.

S-a repezit cu el spre oamenii legiii şi spre medici. Aceştia din urmă au luat-o la fugă, iar poliţistul de la Judiciar, singurul cu pistolul în mână, a tras spre irakian.

Citește și: Gabriela Firea, anunț neașteptat: 'Cred că mă las de tot de politică'

Au fost patru focuri, de la distanţă mică, toate lovindu-l pe bărbatul care tocmai îşi ucisese soţia.

Conform surselor de la Observator.tv, poliţistul, în ciuda anilor mulţi în serviciu, a folosit prima oară în viaţa lui pistolul trăgând spre un infractor, duminică seara.

Citește și: Lovitură în plin pentru gigantul RCS&RDS! Toți clienții săi sunt vizați

"Poliţiştii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit agresiv, încercând să-l înjunghie pe unul dintre poliţişti, motiv pentru care acesta din urmă a folosit, conform prevederilor legale, armamentul din dotare", spun reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

Se pare că poliţistul a tras direct în criminal, fără focuri de avertisment, deoarece acesta, înarmat şi foarte aproape, era mult prea agresiv şi riscurile să mai ucidă pe cineva erau foarte mari.

Citește și: Ludovic Orban, scrisoare către Guvern:,Este imperios necesar ca într-un timp cât mai scurt, Guvernul României să facă această cerere’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.