Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, anunț neașteptat: 'Cred că mă las de tot de politică'

PMB
Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susține că nu se pricepe la politică și spune că vrea în următoarea perioadă să se ocupe de problemele administrative ale Bucureștiului.

„Îmi dau seama că mă pricep din ce în ce mai puțin la politică, în ultima perioadă. Cred că mă las de tot de politică. Eu văd altfel lucrurile în viața politică. Din păcate suntem puțini care le vedem în această manieră și dacă tot nu ne pricepem înseamnă că trebuie să ne apucăm de altceva, nu? Nu știu de ce! Eu sunt primar general și până în ultima zi îmi voi face datoria”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și: Informație INCENDIARĂ - Puciștii din PSD strâng semnături pentru a strica majoritatea din Parlament (PRESĂ)

Întrebată de o jurnalistă dacă se va retrage după finalul mandatului de primar general, Gabriela Firea a spus: „Nu pot să spun acest lucru. Am spus doar că mi-am dat seama că la cum se face politică în ziua de azi în România îmi dau seama că nu mă pricep la politică și voi face cât mai puțină politică în perioada următoare și mă voi ocupa de administrație, de oameni, de rezolvarea problemelor bucureștenilor. Și am mai învățat un lucru în ultima perioadă, și cred că trebuie să-l știe orice politician: noi avem doar obligații și nici un drept.”

Gabriela Firea şi-a dat recent demisia din funcţia de preşedinte PSD Bucureşti și din funcţia de vicepreşedinte PSD la nivel naţional, după ce în Partidul Social Democrat a avut mai multe divergențe cu Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.