Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este prietena șoferului drogat care a omorât doi tineri în accidentul de la 2 Mai: Părinții ei sunt foarte cunoscuți în România

Captura FB
Rebecca

Sâmbătă seara Vlad Pascu a lovit cu mașina 8 persoane, omorând pe loc două dintre acestea. Șoferul care se lăuda cu o viață extravagantă pe rețelele de socializare consumase droguri înainte de producerea accidentului.

Vlad Pascu se lăuda pe rețelele de socializare cu posibilitățile sale financiare și nu ezita să se laude urmăritorilor săi cu drogurile pe care le consumă.

În imaginile difuzate de Antena 3, Vlad Pascu apare alături de o altă fată și se laudă cu banii și afacerile pe care le are pe numele său și spune că oamenii de rând nu ar strânge sumele respective nici dacă ar face foamea o viață întreagă. Fata care apare în filmare vorbește despre substanțele interzise pe care cei doi le folosesc pentru a se droga.

„Fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, afaceri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună”, spune tânărul în filmuleț.

„Oxicodona (un analgezic opioid semi-sintetic, n.r.) este viața noastră. Noi nu suntem toxicomani, suntem oxicomani”, afirmă fata care apare alături de Vlad Pascu, în timp ce răsucește o bancnotă de 200 de lei.

Între timp, rudele și apropiații studenților omorâți sunt îngenunchiați de durere și își duc la groapă copiii care au murit fără nicio vină.

Cine este fata din videoclip

Fata care apare împreună cu Vlad Pascu în videoclip este Rebeca Lăzărescu și este fiica Simonei și al lui Dan Lăzărescu, conform Realitatea.

Simona Lăzărescu este consilieră la Primăria Sectorului 1. Soțul ei, Dan Lăzărescu, a încetat din viață în 2020 în urma luptei cu cancerul. Dan Lăzărescu a fost unul dintre cei mai importanți arbitri din România. După decesul soțului său, Simona Lăzărescu pare să își fi dedicat mult timp în cluburi sau la sala de fitness, cel puțin asta reiese din postările sale pe rețelele de socializare.

Aura Simona Lăzărescu este angajată de mulți ani la Primăria Sectorului 1 al Capitalei. Ea ocupă poziția de consilier superior la Direcția Management și Resurse Umane.

Simona Lăzărescu a fost soția lui Dan Lăzărescu, fost arbitru internațional, care a trecut în neființă în 2020, la vârsta de 49 de ani, în urma unei lupte cu o boală gravă. Dan Lăzărescu era tatăl vitreg al Rebecăi.

Conform declarației de avere, Simona Lăzărescu deține mai multe terenuri și case atât în București, cât și în Giurgiu. Unul dintre apartamente are o suprafață de peste 230 de metri pătrați.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.