Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este profesoara atacată cu cuțitul în București și cine este elevul atacator (Video)

Inquam Photos / Octav Ganea
scoala catalog

Cine este profesoara atacată cu cuțitul în București și cine este elevul atacator

Raluca Puchea este profesoara de Japoneză care a fost înjunghiată de unul dintre elevii săi, marți, la Colegiul Național „Ion Creangă” din București, au transmis surse judiciare.

Profesoara are 26 de ani și potrivit site-ului colegiului, aceasta preda Limba japoneză de 2 ani, fiind profesor debutant, relatează Adevarul.

De asemenea, profesoara a mai lucrat ca traducător și interpret la o companie japoneză, Makita, „lider mondial în producţia şi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini”, așa cum se arată pe pagina de LinkedIn a companiei.

Raluca Puchea a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București, secția Limba și literatura japoneză și a făcut și absolvit masterul „East Asian Studies”, din cadrul aceleiași universități, potrivit profilului ei de LinkedIn.

În plus, Raluca Puchea a apărut la emisiunea TeleȘcoala, difuzată pe TVR2, unde oferea publicului lecții de Limba Japoneză. Videoclipurile pot fi urmărite și pe Youtube.

Ce discutau elevii înainte de ora de Japoneză

Detalii halucinante au ieșit la iveală din ancheta privind rănirea unei profesoare cu un cuțit de către un elev, în București. Înainte de ora de Japoneză, mai mulți adolescenți au discutat pe un grup de WhatsApp dacă să chiulească sau nu. Elevul care a atacat-o a scris: „Ar merita să o omor?” - VEZI AICI

Cum a fost atacată profesoara

Profesoara a fost atacată cu un cuțit, în timpul orei de un elev de clasa a X-a, în vârstă de 16 ani, miercuri, 5 aprilie.

Aceasta a avut o plagă superficială care a necesitat sutură, au explicat medicii de la Spitalul Universitar care au preluat-o. Ea a fost consultată de o echipă multidisciplinară şi nu a necesitat internare.

Potrivit informațiilor despre incident, starea profesoarei este stabilă, conştientă, cooperantă. Adolescentul a fost preluat de polițiști. Acesta are dublă cetățenie, română și turcă, tatăl fiind turc și mama româncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.