Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este SINGURUL prieten al lui Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica intr-un interviu televizat ca nu a avut niciodata prieteni printre politicienii cu care a colaborat. Are insa un singur prieten, un fost coleg de liceu, caruia i-ar si camasa de pe el.

"Nu am fost prieten cu nici un politician. Trei degete de la o mana imi ajung ca sa ii enumar pe cei in casa carora am intrat sau au intrat in casa mea. Nu am avut prieteni, am avut doar parteneri. Un om politic cu functie de presedinte, de ministru, e foarte greu sa aiba prieteni. Nimeni nu se imprieteneste cu tine de dragul prieteniei", a spus Traian Basescu.

Singurul sau prieten, sustine Basescu, este fostul sau coleg de liceu Ion Martinas.

"Am un singur prieten, colegul meu din liceu, Ion Martinas, care acum locuieste la Cluj - el si sotia lui Elena, care a fost si ea colega cu noi.

Daca eu am o camasa si imi spune am nevoie de ea, da-mi-o mie, i-o dau", a spus Basescu.

Nu este prima data cand prietenia fostului presedinte cu Ion Martinas este invocata de acesta. Martinas s-a tinut insa departe de ochii presei, desi jurnalistii au incercat inca din campania pentru prezidentialele din 2004 sa afle detalii de la el despre prietenia sa cu Basescu.

Ioan Martinas si Traian Basescu au fost colegi de liceu. Au absolvit o clasa de matematica-fizica a Liceului "Lucretiu Patrascanu" - actualmente, "Gheorghe Vranceanu" - din Bacau, in 1971.

Martinas a locuit cel putin pana in 2008 in Bacau, intr-un cartier de la marginea orasului, intr-un bloc modest, unde Basescu l-a si vizitat in timpul mandatului de presedinte. Martinas a lucrat in Bacau ca dispecer la Romtelecom, potrivit ziaruldeiasi.ro. Acum, potrivit lui Traian Basescu, locuieste la Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.