Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este Violeta Alexandru, noul președinte al PNL București

Ministru Dialog

Conform jurnaliștilor de la Activenews.ro. Victoria Alexandru și-a făcut o adevărată afacere din activism, pe vremea când era nemăritată și purta numele de familie de Bau.

Citește și: Ingrid Mocanu a IZBUCNIT la adresa șefei procuroarei Maria Pițurcă: 'Dacă ne violează copiii, ne dau în cap pe stradă, șefii lor spun că suntem tâmpiți'

"Activismul, o sursă de afaceri

Ȋn 2002, domnișoara Violeta Bau devine absolventă a Facultății de Științe Politice din Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir și se înscrie la master, la Școala Națională de Studii Politice și Administrative („Guvernanță și Dezvoltare Instituțională”). Ȋn 2004, urmează al doilea master, „Afaceri Internaționale și Managementul Conflictelor”.
Ce faci atunci când ai două masterate și ești director al unui ONG finanțat, prin terți, din fonduri străine? Simplu, îți faci o societate comercială cu același domeniu de activitate. La 9 august 2004, Bau Violeta-Victoria și David (actuală Soci) Alexandra, director și, respectiv, coordonator de programe în cadrul Institutului pentru Politici Publice, înființează SC LD GLOBAL GROUP SRL București, firmă ce are ca domeniu de activitate consultanța pentru afaceri și management, dar și studii de piață și de sondaj. Administratorul societății era Violeta Bau, care deținea 50% din acțiuni", conform Activenews.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.