Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine l-a omorât, de fapt, la vânătoare, pe băiatul primarului PSD / FOTO

lumanare

Tragedia din Ludeşti judeţul Dâmboviţa a îndurerat o ţară întreagă. Băiatul primarului PSD din localitate a fost ucis în timpul unei partide de vânătoare. Acum, anchetatorii au identificat şi făptaşul. Este vorba despre un paznic. Bărbatul care l-a ucis pe tânăr susţine că l-a confundat cu un porc mistreţ. Victor Dincă avea o fetiţă şi se pregătea ca după Sărbători să-i facă botezul, anunţă România TV.

Tânărul a murit pe loc, fiind împușcat în piept. Paznicul era chiar fratele finei primarului din Ludeşti, N. Irinel. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și: Mutare SURPRIZĂ! Ce MIȘCARE a făcut PRO TV-ul în prag de SĂRBĂTORI

Tânărul de 31 de ani era împreună cu mai multe persoane la o vânătoare legală de mistreți. Toţi cei care l-au cunoscut pe fiul primarului din comuna dâmboviţeană Ludeşti sunt devastaţi de durere şi nu le vină să creadă că s-a întâmplat o asemenea tragedie în Ajun de Crăciun. "Dumnezeu sa te odihneasca Dinca Victor, om cu suflet minunat! De azi esti înger pt bebeluşa ta!", "Nu cred! Cum să moară?!", "Mai lăsaţi postările! E neplăcut ca un membru al familie să afle de pe net că a murit cineva drag. Puţin respect", "Dumnezeu să-l odihnească în pace, om cu suflet mare", "Dumnezeu sa-l odihnească în pace!! Condoleanţe familiei!!! Cuvintele sunt de prisos nu se poate exprima prin cuvinte această durere!!!", sunt doar câteva dintre mesajele apărute pe o reţea de socializare.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.