Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine l-ar fi ucis pe 'omul mafiei': ' Un pion într-o mare construcție de domino'

enational.ro
Codrut Marta

Ies la iveală noi dezvăluiri despre Codruţ Marta, omul dispărut fără urmă de ani de zile. Un martor cheie devoalează mai multe amănunte incendiare. Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a venit cu noi precizări la Antena 3 despre dispariția lui Codruț Marta.

Vezi şi: Dragnea şi Tăriceanu îl susţin 'fără niciun fel de rezerve' pe Tudorel Toader. Răspuns pentru critici: 'Îţi trebuie un mare tupeu...'

Aceasta a povestit de ce crede că au dispărut rând pe rând martorii care puteau face lumină în acest caz. „Cred că nu are nimeni niciun interes să se afle anumite detalii din această anchetă și nici nu are nimeni interes să-l aducă în țară, pentru că este un pion într-o mare construcție de domino. În momentul în care va cădea el, va cădea multe capete. Dacă este ținut acolo, înseamnă că nu vrea nimeni să-l extrădeze. Nu există protocol de extrădare, ei au un regim special. Dacă acest domn Elan a plecat din țară înseamnă că are ceva de ascuns. Eu mi-aș dori ca Marta să trăiască, dar sincer nu cred. A dispărut brusc, după care a dispărut și acest domn. Când fosta soție cere să se spună că este mort, pentru a se face succesiunea, cred că nu mai este în viață. Dacă este în viață, este protejat și pus foarte bine tocmai pentru a nu apărea”, a declarat Alina Petre la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.