Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine sunt cele două victime ale accidentului în care ar fi fost implicat fostul ministru Chiţoiu

chitoiu

Două persoane au murit joi în accidentul rutier petrecut pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeş, în care, conform unor surse, ar fi fost implicat şi fostul ministru Daniel Chiţoiu, potrivit Agerpres.

"În autoturismul condus de bărbatul de 82 de ani se aflau încă două pasagere, respectiv pasagera din dreapta faţă, de 73 de ani, din Piteşti, şi o pasageră în spate, de 71 de ani, din Cotmeana. Cele două, împreună cu bărbatul de 52 de ani, au fost conduşi la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Din păcate, femeia de 73 de ani, care ocupa locul din dreapta faţă în autoturismul condus de bărbatul de 82 de ani, a decedat la spital. Totodată, şi bărbatul de 52 de ani, care conducea al doilea autoturism, a fost condus la unitatea medicală, fiind rănit uşor", a precizat IPJ Argeş.

Citeşte şi: ANP a refuzat-o pe Oana Zamfir, de la Antena 3, să facă un interviu cu Liviu Dragnea - A semnalat situaţia unui ministru şi insistă cu demersul său

Anterior, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş informa că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe direcţia Piteşti - Râmnicu Vâlcea, şi un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din Bucureşti.

Surse din rândul anchetatorilor au confirmat, pentru AGERPRES, că în accident a fost implicat şi fostul ministru Daniel Chiţoiu, secretar general al ALDE.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat iniţial decesul bărbatului de 82 de ani.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, conform IPJ Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.