Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine vrea ca Strategia Națională de Apărare să ne protejeze de PSD și de PNL

csat iohannis

O propunere inedită a fost făcută astăzi de liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, privind Strategia Națională de Apărare care s-a discutat ieri la Cotroceni.

Liderul naționalist crede că această strategie trebuie să apere Românie de pericolul pe care îl reprezintă partidele PSD și PNL care sunt în stare ”să scoată oamenii în stradă să se bată unii cu alții ca să-și împartă ele prada”. Deloc surprinzător, Diaconu cere și ”apărarea țării de UDMR care ”retrocedează” și acaparează tot ce poate în Transilvania, cu sprijinul Ungariei care îi oferă protecție de justiție”.

De pe lista pericolelor care amenință România nu lipsesc, în viziunea liderului PRU, ”acele firme străine care nu vin să facă afaceri normale, ci să jefuiască resurse pe nimic sau să defrișeze pădurile”. Diaconu mai cere ca strategia cu pricina să cuprindă și ”apărarea românilor de abuzurile băncilor, de abuzurile funcționarilor, de abuzurile instituțiilor statului”.

Deputatul încheie însă în notă ironică: ”Dar cine să ne apere, Iohannis, ca președinte, sau Ponta, ca premier? Dar de Iohannis și de Ponta cine ne apără?”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.