Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioban căzut într-o râpă de 15 metri, găsit după două ore de polițiști, aproape înghețat

Un cioban a căzut luni într-o râpă de 15 metri în pădurea dintre localitățile Doclin și Biniș, județul Caraș-Severin. Acesta a fost găsit de polițiști după două ore, fiind rănit și aproape înghețat, conform Mediafax.

„Am alunecat într-o râpă, în pădure, sunt rănit și nu mai pot să ies!”, așa a sunat la 112 apelul făcut de bărbatul de aproximativ 60 de ani, luni după-amiază.

Acesta a căzut într-o râpă în pădurea dintre localitățile Doclin și Biniș, la aproximativ 20 de kilometri de Biniș, fiind rănit, semi-conștient și înghețat de frig.

După direcționarea la fața locului a echipajului de poliție, dispecerii au încercat să păstreze legătura telefonică cu bărbatul, dar la un moment dat conexiunea s-a întrerupt.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, polițiștii și pădurarul din zonă au reușit să îl găsească pe bărbat după aproximativ două ore de căutări. Acesta era semi-conștient într-o râpă de aproximativ 15 metri, în care căzuse după ce încercase să scoată oile pe care le ducea la păscut pe câmp.

Până la sosirea echipajului medical, polițiștii au aprins un mic foc în preajma bărbatului care risca să intre în șoc hipotermic.

Ulterior, acesta a fost preluat de Ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, în acest moment starea bărbatul fiind stabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.