Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciobean beat și gelos și-a omorât concubina după ce a bătut-o două zile cu un ciomag

Twitter
politie crima

O femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Băbiciu, a decedat după ce a fost lovită timp de aproape două zile, apoi sugrumată, suspect de comiterea faptei fiind concubinul său, un cioban în vârstă de 46 de ani, care a fost arestat preventiv, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, remis vineri AGERPRES.

Omorul ar fi avut loc în seara zilei de 22 octombrie, în comuna Băbiciu, pe fondul consumului excesiv de alcool şi al geloziei, au precizat procurorii. Potrivit sursei citate, procurorii au stabilit că bărbatul a început să o agreseze pe femeie în ziua de 21 octombrie, cu pumnii şi un ciomag, apoi a continuat să o lovească şi pe parcursul zilei de 22 octombrie, iar în seara respectivă a sugrumat-o.

Vezi si: CTP îl distruge pe Raed Arafat: Uitați-i capul de Nosferatu. În dreapta sunt morții, el se întoarce și se ușchește .

"În fapt, s-a reţinut că, în data de 21 octombrie, pe fondul consumului excesiv de alcool şi al geloziei, inculpatul C.G. i-a aplicat concubinei sale S. E., mai multe lovituri cu pumnii şi un ciomag, peste tot corpul, iar în data de 22 octombrie pe fondul discuţiilor anterioare, dar şi al consumului de alcool, a agresat-o din nou pe victimă, de mai multe ori pe parcursul zilei şi, ulterior, în seara aceleiaşi zile, acesta a sugrumat-o", se arată în comunicat.

Medicii legişti au stabilit că moartea femeii a fost violentă şi a fost consecinţa sugrumării, în condiţiile unui politraumatism prin agresiune individuală.

"Din constatările preliminare întocmite de către SJML Olt a rezultat faptul că victima S. E., de 44 de ani, a prezentat: echimoze, hematoame, excoriaţii, plăgi contuze; fractură piramidă nazală; fractură unghi mandibular drept; multiple infiltrate hemoragice epicraniene; hemoragie leptomeningee, temporal bilateral şi cerebeloasă; contuzie cerebrală difuză; fractură corn drept hioid şi fractură mediană cartilaj tiroid cu infiltrate hemoragice în ţesuturile moi ale gâtului; Diagnostic de deces: a) insuficienţă respiratorie acută; b) sugrumare; c) politraumatism prin agresiune individuală. Moartea a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei respiratorii acute, consecinţa unei sugrumări în condiţiile unui politraumatism prin agresiune individuală. Moartea poate data din data de 22 octombrie", au fost concluziile legiştilor, potrivit sursei citate.

Bărbatul a fost reţinut în ziua de 23 octombrie şi a fost arestat preventiv în ziua următoare, el fiind inculpat pentru omor. El era angajat ca cioban la o fermă de animale din comuna Stoeneşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.